Tyvärr så finns det inga genvägar till den perfekta beachkroppen. Flera företag lanserar produkter och kosttillskott som ska hjälpa dig att bli så smal och muskulös som möjligt på kort tid utan någon typ av arbete som helst, men tyvärr är alla dessa typer av preparat ofta för bra för att vara sanna - och inte minst olagliga. Att framförallt använda sig av PED's - eller Performance Enhancing Drugs - det vill säga doping, är både olagligt och ohälsosamt. Visst får du resultat på en kort tid med ett effektivt slitande i gymmet, men både kroppen och psyket tar en enorm skada av detta. Om du vill använda dig av kosttillskott för att hjälpa kroppen att få en bättre fettförbränning och muskelbygge - se istället till att använda dig av omega-3 och multivitamintabletter.

En annan drog som lätt leder till missbruk och inte främjar din framgång i gymmet är alkohol. Inte bara består öl, spirt, vin och annat av cirka hundra kalorier per glas - alkoholen låter inte heller kroppen förbränna fett på en lång tid. Undersökningar visar att kroppen inte förbränner fett då du gör dina vardagliga sysslor förren den har förbränt och avverkat all alkohol som är i ditt system. Detta kan leda till att du förlorar timtals av förbränning dagen efter, och all träning du schemalägger in i efterföljande dagar kommer inte alls vara lika effektivt. Jag säger absolut inte att man inte skall ta sig ett glas med vännerna när det är fest - men om du tänker gå ner i vikt och har en målsättning framför dig, trappa då ner på alkoholen för en effektivare förbränningsperiod.

Kom ihåg att de flesta kosttillskotten och preparaten oftast är för bra för att vara sanna! Ät istället riktigt och träna ordentligt för att få dina resultat utan att skada dig själv!

Maria


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt