Ådernät på benen


skrivet den 01 dec av Maria, klockan:14:19

Ådernät på benen är någonting jag förnippar med äldre människor. Min mormor har till exempel båda sina ben fulla med ytliga blodkärl. Men jag hade inte räknat med detta i min unga ålder, men nu har några få blåa strimmor börjat dyka upp. Efter att ha läst på lite har jag lärt mig att det faktiskt inte har någonting med ålder och att det kan drabba alla. Var tredje person har tydligen åderbråck. Men det är ju inget farligt. Dock kan det vara lite störande för en fåfäng människa som mig, så jag funderar på att ta bort dom på en klinik med hjälp av injektionsbehandlingar. Just nu gör dom väl ingen större skada då jag inte går barbent på vintern, men på stranden i sommar vill jag gärna vara av med dom. Men jag är lite spruträdd, så vet inte om jag vågar. Kanske får jag skärpa till mig och vara nöjd med min kropp som den är. Och röra mer på mig för att förhindra att jag får fler.


Just nu värderat 2.5 av 43 människor

  • Currently 2,488373/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt